حافظه بلند مدت اطلاعات خودآگاه و ناخودآگاه را ذخیره سازی میکند. حافظه بلند مدت به ذخیره اطلاعات در طول یک دور? طولانی اشاره می کند. اگر می توانید چیزی را به یاد آورید که چند ساعت پیش یا چند دهه قبل اتفاق افتاده است، این اطلاعات به حافظه بلندمدت مربوط می شود. این اطلاعات عمدتا در خارج از آگاهی ما قرار دارند، اما در هنگام نیاز می توانند وارد حافظه فعال یا کوتاه مدت ما شوند تا از آنها استفاده کنیم. خاطرات طولانی مدت در دو دسته قرار میگیرند:
در این مقاله به علل از دست رفتن حافظه بلند مدت و نحوه افزایش قدرت حافظه بلند مدت میپردازیم.
خاطرات طولانی مدت به طور طبیعی از بین میروند. فراموش کردن با استرس و بیماریهای عصبی تشدید میشود؛ بنابراین یک سبک زندگی سالم و بدون استرس به سیستم ایمنی بدن شما کمک میکند تا بیماریها را از بین ببرد. با این وجود از دست دادن حافظه بلند مدت میتواند در اثر یک آسیب مغزی به عنوان مثال در نتیجه یک تصادف اتومبیل باشد. سایر عللهای از دست رفتن حافظه بلند مدت عبارتند از بیماریهای عصبی مثل آایمر، بیماری هانتیگتون، مولتیپل اسکلروزیس و بیماری پارکینسون.
تحقیقات نشان میدهد که ورزش نه تنها باعث قوی نگه داشتن بدن میشود بلکه باعث کاهش احتمال ابتلا به زوال عقل میشود، زیرا ورزش باعث بهبود عملکرد قلب و عروق و افزایش خون رسانی به مغز میشود. ورزش بر اندازه هیپوکامپ (بخشی از مغز که برای حافظه حیاتی است) تاثیر میگذارد. یوگا و مدیتیشن و همچنین ورزش های ایروبیک بهترین ها هستند.
.
اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:
درباره این سایت